MX World

16/03/2012 11:07 - geplaatst door Marcel Dirks

België is in diepe rouw gedompeld na het tragisch busongeval. Iedereen die dichtbij onze geliefde sport is betrokken weet als geen ander dat we vaak met een scheef oog worden bekeken. Daarom doet de MX World crew een voorstel....

Wetende dat de problemen met het inrichten en het vinden van vaste circuits nog steeds hangende is, en de mensen van Red de Motorcross er alles aan doen om dit onder de aandacht te brengen.

Kunnen wij dit weekend laten zien dat jullie als rijder meeleven met de getroffen families en vrienden. Wij stellen voor dat elke landgenoot die dit weekend de start zal nemen in een wedstrijd een teken van rouw laat zien. Hetzij door een lint rond de arm of op de shirt of op gelijk welke andere manier dan ook!

We zijn er stellig van overtuigd dat dit indruk zal maken, en bij veel persmensen en fotografen niet ongezien zal blijven. Zo kan heel motocrossend België, laten zien dat ook wij gevoelens hebben, en geen gekken zijn die zomaar iets aanrichten. Helpt het niet dan schaadt het zeker niet, maar weet zeker dat er altijd mensen zullen zijn die dit naar waarde weten te schatten!

Aan alle rijders vraag ik dan ook om dit initiatief te steunen, waarvoor onze dank.

De MX-World crew