MX World

08/03/2012 19:34 - geplaatst door Marcel Dirks

Afgelopen zaterdag vond er op het bedrijfsterrein van Shocking Good de teamvoorstelling van het AM Racing Team plaats. Dit team is opgericht door André Massant. André is voltijds aan het werk met het repareren van veringen bij Shocking Good, maar in zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met het begeleiden van piloten uit de streek. Daarom richtte hij dit no-nonsense team op, puur voor het plezier van de motorsport. 
Thor it voor meer hierover

Via deze weg willen wij ook gebruik maken om al onze sponsors te bedanken, met name : Dream Colour, ’S Jongers Oude Metalen, Slagerij Filip,Shocking Good en Rino Trading Company. 

Zonder team natuurlijk geen sponsors, daarom wensen wij Philippe Bervoets, Stijn Toremans, Eddy ’S Jongers, Maxim ’S Jongers, Filip De Maere, Veronique Van De Velde, Thibaut De Maere, Vanessa Stroobants, Christophe Geens, Koen Boogaerts, Kristof Wuyts en Charles Van Vlasselaer alle nodige succes en plezier toe voor het komende Mx seizoen! Voor meer foto’s, kijk op http://www.facebook.com/#!/groups/393031264047044