MX World

06/03/2012 19:29 - geplaatst door Marcel Dirks

(Stuur nog snel je foto voor de maand maart op)
Ook dit jaar mogen jullie weer foto's insturen waar onze huismerken in de picture staan ! Iedere maand wordt er een winnaar gekozen!
De Scoyco- rijder die op de foto staat maakt kans op een waardebon van 50 euro! De winnaars komen elke maand op onze site te staan en zullen ook bekend gemaakt worden op mx world .De wedstrijd loopt van 1 maart t/m 30 september 2012.

Thor it voor meer over deze wedstrijd

Op het einde van het seizoen wordt de mooiste foto van het jaar gekozen. Deze rijder wint een sponsorpakket voor het seizoen 2013, en de fotograaf  een mooie surprise. Dus rijders en fototrekkers doe jullie best! Bij deze willen we ook nog vermelden dat de jury bestaat uit de fabrikanten van onze producten. Zij bekijken iedere maand de foto's en aan de hand van hun puntentotaal worden de winnaars bepaald! MX477 staat uiteraard buiten dit gebeuren ! Enkele Tips waar zij op letten: -Is het een duidelijke foto (bruikbaar in hun cataloog 2013) -Is de foto Spectaculair, grappig.... -Staan hun producten duidelijk in de "PICTURE" Ook off track foto's zijn welkom !!! We zouden zeggen doe jullie best en verras ons met jullie talent ;) Foto's inzenden naar  chantal@mx477.be