MX World

10/02/2012 15:27 - geplaatst door Marcel Dirks

Met de afgelasting van de wedstrijd in Lommel zijn er nog enkele rijders zich vlug gaan inschrijven om te starten in de Wintercross te Groesbeek.  Thor it voor meer info.

Van Belgische zijde kunnen we in elk geval melden dat ook kersvers Betemo rijder Yentel Martens er zal starten voor de eerste echte confrontatie van het jaar. Naast Yentel, zal ook Maarten Cremers deze wedstrijd aanvatten om het wedstrijdritme nog op te krikken. Dat beide rijders zich op de mooie baan zullen meten met de tegenstand is meer dan logisch. Maar de meeste concurrentie zal waarschijnlijk wel uit de Suzuki Europe stal komen met de verzekerde deelname van Petar Petrov. Het word alvast uitkijken hoever de conditie van velen al is met het oog op de echt grote confrontatie's van komende weken met Mantova en Valence volgende week en Hawkstone Park de week daarna.

Ook de dames zullen er rijden, en 4x Wereld Kampioene Steffi Laier zal er ook haar eerste outdoor wedstrijd van het jaar betwisten, en aan het aantal inschrijvingen te zien is het starthek er ook bij hen goed gevuld.

Groesbeek is voor de Belgische supporters dan ook niet zover om de trip te maken, want vanuit Antwerpen is het een kleine 150 km tot aan het circuit. Waarom niet de verplaatsing maken en een dag te genieten van mooie wedstrijden?