MX World

25/01/2012 10:15 - geplaatst door Marcel Dirks

Met de Seal Doctor en de Mud Axe krijgt het Risk Racing er opnieuw wel twee héél bruikbare spullen bij in het assortiment dat Weasel Mx Shop je aanbiedt. Met de Seal Doctor kun je in enkele seconden je lekkende voorvork weer repareren. Met de Mud Axe kun je heel makkelijk overtollig modder van je motor verwijderen...

Thor it voor meer info hierover

Seal Doctor :

De Risk Racing “Seal Doctor” voorkomt en bestrijdt lekkende voorvork keerringen in seconden !Voor het gebruik van de Seal Doctor laat de afdichting zakken, klik hem om je voorvorkpoot en draai. De Seal Doctor zal het vuil dat de lekkende voorvorkkeerring veroorzaakt snel en makkelijk verwijderen. Je kan ook de afdichting schoonmaken door de onderste tand, nu enkel de vork nog schoonmaken en de afdichting terugplaatsen. Repareer je lekkende voorvorkkeerring op het circuit. Dit stukje gereedschap houdt je motor uit de werkplaats en bespaart je veel geld voor het repareren van je voorvorkkeerringen. De Seal Doctor wordt geleverd met een beschermende houder, zodat je deze kan veilig kan wegleggen in je gereedschapskist. Mud Axe : Het verwijderen van zand en modder is altijd een vervelende taak.

Meeste motorcrossers gebruiken hiervoor meestal schroevendraaiers, stokken, borstels of hun blote handen. Al deze methodes zijn inefficiënt en traag.

Risk Racing biedt nu een alternatief met de nieuwe Mud Axe !

De Risk Racing Mud Axe is special ontworpen om het overtollige zand en modder makkelijk en snel te verwijderen.

Je zal minder tijd en water nodig hebben wanneer je motor schoonmaakt. Voor meer informatie : www.weaselmxshop.be of tel. nr. : 0473/330651.