MX World

19/01/2012 16:12 - geplaatst door Marcel Dirks

Het was even stil rond de figuur van Jeffrey Dewulf. Zijn naam werd zelfs aan het Lanes Kawasaki team gekoppeld! Insiders wisten iets meer dan het grote publiek, vandaag kunnen we jullie een kort gesprek aanbieden met de sympathieke West Vlaming... Thor it voor meer info


Hi Jeffrey alles ok met jou?
Alles gaat prima dank je

We zagen enige tijd geleden jou naam verbonden worden aan het Lanes Kawasaki team om er het EK MX2 te betwisten. Het huidige team van Marc de Reuver, wat liep er mis dat het toch niet is doorgegaan?
Met Lanes is het uiteindelijk niet doorgegaan omdat er een te groot verschil zat tussen beloftes en hetgeen op papier kwam te staan. We hebben in vriendschappelijke manier besloten om in 2012 niet samen te werken, maar we blijven nog steeds in contact en op het einde van het jaar komen we opnieuw samen.

Wat zijn de plannen voor volgend jaar, welk merk, welk team?
In 2012 gaan we echt terug naar basic wat betekent dat we op eigen middelen aan het seizoen beginnen. Er zijn Yamaha’s aangekocht en met de hulp van later te vermelden importeurs en dealers starten we het seizoen. Hoofdsponsors zijn in ieder geval North Sea Paints uit Zarren en Cape Coatings uit Hasselt.

Blijf je ONK rijden gekoppeld aan EU?
Voor 2012 proberen we in het BK zo hoog mogelijk te eindigen, daarnaast rijden we de ONK en misschien
enkele EK’s, ook enkele wedstrijden in Groot Brittannië staan op het lijstje indien het te combineren valt.

Hoe zag jou voorbereiding op het nakende seizoen er tot op heden uit?
De voorbereiding tot nog toe was goed, dankzij Steve Ramon kon ik terug naar Portugal om de fysieke conditie flink aan te scherpen, (waarvoor ook dank aan Freddy Versluys) sedert mijn thuiskomst proberen we een programma met de motor af te werken.

Wie wil je nog eens extra in de verf zetten?
Ik wil graag alle mensen danken die het beste met mij voor hebben en die hun best doen om mij vooruit te helpen in deze sport, verder wil ook dit nog eventjes melden het viel ons zwaar om het MX Dreamteam te verlaten omdat de persoonlijke band en inspanningen van Gerrit en Patrick Peters zeer veel voor ons betekende. Het is uiteindelijk het veelvuldig falen van de mechaniek die ons de stap heeft doen zetten.