MX World

12/01/2012 18:46 - geplaatst door Marcel Dirks

Afgelopen weekend werd er een indoorcross gehouden in Nistelrode. Door de slechte weersomstandigheden de laatste weken was de klei die aangevoerd werd redelijk nat. De organisatie deed er alles aan om het circuit in optimale conditie te houden en dit vertaalde zich in spannende wedstrijden. Thor it voor meer

Man van het weekend was de 17 jarige Eindhovenaar Devon Vermeulen die uitkomt voor het JM KTM team en in 2011 vierde in het ONK Supermoto werd. Hij wist de totaal zege over beide dagen te behalen bij de supermoto en inters nationalen open.
Tweede plaats bij de inters-nationalen was voor de 16 jarige KNMV kampioen jeugd MX2 Roel Van Oort. Roel wist wel de eindzege in de pitbike klasse mee naar huis te nemen. 
De derde plaats was voor onze landgenoot Arnaud Wouters. Een andere Belg , Tim Govaert stond ook aan de start bij de inters in Nistelrode maar in de eerste manche liep het mis. Tim lande na een step up in een diep spoor. Hierbij verloor hij de controle en ging vol met hoofd en schouder in de afsluiting. Gelukkig hield hij hier geen blessures aan over. Met het oog op de supercross in Goes dit weekend wilde Tim geen risico's meer nemen en ging niet meer van start.

Bij de supermoto klasse dus een overwinning voor Devon Vermeulen , tweede werd David Patatski De Merlier en derde Michel Gregoire.
Alle uitslagen kan men terugvinden op volgende link: http://www.mylaps.com/search/search.jsp