MX World

08/01/2012 18:52 - geplaatst door Marcel Dirks

Mike komt uit voor het JDS team bij de VMCF federatie en woont in Charleroi. Hij luistert naar de bijnaam Gilopoto en iedereen die Mike al eens aan het werk zag kan het beamen dat hij over een spectaculaire rijstijl beschikt. Dit jaar behaalde hij de kampioenstitel bij de inters mx2. 

Thor it voor een klein interview

Mx world: Proficiat met je behaalde titel Mike, ga je deze dit jaar verdedigen ? 
Mike: Ik blijf in de VMCF federatie maar ga niet meer uitkomen op een Mx2 motor. Ik ga nu van start in de Mx1 categorie op een KTM 450 die afkomstig is van Thetrigi Motors. Vorig jaar reed ik ook met een KTM en ga dit seizoen opnieuw uitkomen op het Oostenrijkse merk. 

Mx world: Hoe zit het met de conditie? 
Mike: Tijdens de winterstop heb ik nog niet stilgelegen. Ik ga dagelijks naar de fitnesszaal om aan mijn fysiek te werken. Ook de motortraining is al een tijdje hervat en alles verloopt goed voor het moment. Het liefst rij ik in Genk om dat daar heel wat springbergen liggen en je kan er serieus aan je rijstijl schaven. 

Mx world: Je kan een whip uitvoeren als de beste, heb je tips hiervoor? 
Mike: Tips hierover kan ik moeilijk geven, ik heb het volledig op eigen beentje moeten aanleren. Laat ons zeggen oefenen en nog eens oefenen. Steeds een beetje meer je grenzen verleggen en dan komt het wel goed. 

Mx world: We wensen je opnieuw een schitterend seizoen toe. We willen ook nog een woordje van dank richten aan je vriendin Lethicia Defraine voor de vertaling van dit intervieuw. 
Mike: Ik wil ook nog mijn familie bedanken en in het bijzonder mijn ouders en sponsors , Thetrigi , JDS , Hans de voorzitter van VMCF en natuurlijk al mijn supporters. 

Veel succes!!