MX World

01/10/2011 22:05 - geplaatst door Marcel Dirks

Vandaag werd duidelijk dat Kevin Strijbos volgend jaar voor het Britse HM Plant Red Bull KTM team zal uitkomen en dat vroeg om een korte reactie... Klik op Thor en lees deze korte reactie!

Wat betekent het nieuwe team i.v.m. met uw programma? Gaat u nu het Brits Kampioenschap rijden? Is er nog plaats voor BK Manches?
Het programma zal bestaan uit het volledige wereld en Brits kampioenschap. Daarnaast zal ik ook nog zeker 2 Red Bull nationals rijden en hopelijk een paar BK's ook. Diegene die niet samenvallen mag ik eventueel rijden.

HM Plant KTM is nu een satelliet/ondersteund team heeft u enig zicht van hoe de samenwerking met het officiële KTM team zal verlopen??
Op dat gebied weet ik vrij weinig. Ik weet alleen dat ik fabrieks blokken en factory WP-vering zal krijgen van 2011. Het testen zal ook met KTM gebeuren. En dan zal het aan mij zijn om me te laten zien.

Was u na de toch wel goede prestaties op de Rockstar Suzuki toch niet enigszins ontgoocheld dat zij voor (als de geruchten kloppen) Tanel Leok kozen en niet voor u??
Natuurlijk was ik ontgoocheld dat ik niet kon blijven maar het contract met Leok was al getekend. Ik weet wel dat Sylvain alles heeft geprobeerd om me op Suzuki te houden en alle middelen heeft ingeschakeld om me bij een ander Suzuki team onder te brengen met goed materiaal.

Waren er naast het HM KTM team nog andere teams in de running om u onder hen tent te krijgen in '12??
Halverwege het seizoen was er bijna niks maar toen ik terug ging presteren kwamen er wel teams.
LS honda, Ice one, Tm racing,...

Zullen we u op een 350 of 450 KTM aan het werk zien??
Ik zal op een KTM 350 rijden aangezien ik het materiaal van KTM kan geberuiken van dit jaar.

U zal de KTM al ducht aan de tand gevoeld hebben, denkt u dat je met deze motor terug de Kevin Strijbos kan worden die in 2006, 2007 tweemaal vice wereldkampioen werd?
Om eerlijk te zijn heb ik er nog niet mee gereden. De deal is vrij laat gekomen en snel afgerond. Ik heb nog geprobeerd om mijn operatie van vorige week te verzetten maar dat ging niet meer. Anders kon ik er vorige week mee testen. Maar ben er van overtuigd dat deze motor me ook zal liggen en dat het team ook alles zal doen om me zo goed mogelijk thuis te laten voelen. Kheb het volste vertrouwen in de KTM 350!

Zijn er nog mensen die u graag even in de kijker zet?
Eerst en vooral het HM plant red bull KTM UK om deze deal te verwezenlijken. Verder mijn privé sponsor HENS, Koen Monu, mijn vriendin Yentl, men opa die ook altijd klaar staat, familie, vrienden en natuurlijk ook al de fans die steeds in mij zijn blijven geloven.
 
KS