MX World

13/08/2011 13:53 - geplaatst door Marcel Dirks

Na twee weekends pauze is het vanavond dan weer zover! U kan weer naar een AMA Nationals kijken en naar wat voor één! Unadilla is een parcours met heel wat geschiedenis en wie weet word er vandaag wederom geschiedenis geschreven.

Kijken kan vanaf 18.30! Klik op Thor voor alle info!

Foto's: KTM USA - Hoppenworld.com
2011 Rockstar Energy Unadilla National Pre-Show

Live Timing
Link 1 - Link 2 - Link 3 - Mobiele Link 1 - Mobiele Link 2

Resultaten
Link - Link 2

Deelnemers Unadilla 2011
250 - 450

Livestream
Link 1 - Link 2

Tijdsschema Belgische Tijd (Credits Rudi Vandenplas):

14:30u - 14:45u 450 Class Practice Grp B - 15 minutes (40 Riders) 5 Free/10 Timed
14:50u - 15:05u 450 Class Practice Grp A - 15 minutes (40 Riders) 5 Free/10 Timed
15:10u - 15:25u 250 Class Practice Grp A - 15 minutes (40 Riders) 5 Free/10 Timed
15:30u - 15:45u 250 Class Practice Grp B - 15 minutes (40 Riders) 5 Free/10 Timed
15:45u - 16:05u Onderhoud omloop
16:05u - 16:20u 450 Class Practice Grp B - 15 minutes (40 Riders) - Timed
16:25u - 16:40u 450 Class Practice Grp A - 15 minutes (40 Riders) - Timed
16:45u - 17:00u 250 Class Practice Grp A - 15 minutes (40 Riders) - Timed
17:05u - 17:20u 250 Class Practice Grp B - 15 minutes (40 Riders) - Timed

Onderhoud omloop

18:10u - 18:30u OPENINGSCEREMONIE (LIVE INTERNET)
18:30u - 18:40u 450 Class verkenningsronde (LIVE INTERNET)
18:40u - 19:15u 450 Class Moto #1 (LIVE INTERNET)
19:15u - 19:30u Podium Interviews (LIVE INTERNET)
19:30u - 19:40u 250 Class verkenningsronde (LIVE INTERNET)
19:40u - 20:15u 250 Class Moto #1 (LIVE INTERNET)
20:15u - 20:30u Podium Interviews (LIVE INTERNET)

PAUZE

21:00u - 21:10u 450 Class verkenningsronde (LIVE MOTORSTV)
21:12u - 21:47u 450 Class Moto #2 (LIVE MOTORSTV)
21:47u - 22:00u Podium Interviews (LIVE MOTORSTV)
22:00u - 22:10u 250 Class verkenningsronde (LIVE MOTORSTV)
22:10u - 22:45u 250 Class Moto #2 (LIVE MOTORSTV)
22:45u - 23:00u Podium Interviews (LIVE MOTORSTV)