MX World

13/06/2011 16:48 - geplaatst door Marcel Dirks

De 10de grote zomerstage te Avesnes-Sur-Helpe (N-Fr) gaat terug van start van maandag 25 juli tot en met vrijdag 29 juli 2011. Avesnes-Sur Helpe ligt slechts 100km ten zuiden van Brussel. Het is altijd een superplezante week daar en dat zal zeker niet anders zijn bij deze jubileum editie! We crossen van dinsdag tot vrijdagnamiddag. Op maandag worden de moto's gecontroleerd en installeert iedereen zich rustig op het kampeerterrein waar water , electriciteit, douches en toiletten aanwezig zijn. 

Thor it voor meer info

Klik hier voor de Nederlandstalige folder 
Cliquez ici pour le folder français

Avesnes is een prachtige oud GP omloop. Je kan foto's zien op de site www.mxstage.be 

Het circuit heeft aardig wat veranderingen ondergaan. De layout is gewijzigd en de springbulten zijn langer geworden.

 Nieuw dit jaar is dat we op woensdag met de meest gevorderde rijders naar een echt supercross circuit trekken in de buurt. Daar wordt dan ook de hele namiddag intens getraind op de SX techniek. De andere rijders trekken naar het mooie Etroeungt, op 5 km van Avesnes, een technisch circuit op harde weidegrond met grote sprongen. 

We gaan mountainbiken, zwemmen, er is een crossfuif met gratis drank voor iedereen! en een afsluitende wedstrijd met prachtige naturaprijzen, zo ontvangt elke rijder van het winnende team een crosshelm. Het 2de team een Oakley crossbril.. 

Je vindt extra info in bijlage en op de site, www.mxstage.be  . Dit alles slechts voor € 260 per rijder 

De boodschap is "er bijzijn"!! 

Sportieve groeten Kris Fleerackers,Rob Goris en Alain Roels