MX World

16/05/2011 18:34 - geplaatst door Marcel Dirks

Als motorcrossliefhebber is het 's maandags steeds lezen geblazen. Wie heeft waar gewonnen. Heeft mijn neef van men buur het goed gedaan of heeft de jongen die vroeger in men dorp woonde wederom een podium gepakt... Daarom de Maandag update!

Bij de MCLB Business as usual. Steve Seronval won twee reeksen in Oostrozebeke voor Torpjurn Van Hoe (2-2) en Jaimy Deleersnijder (3-3). Bij de Inters MX2 was het Neal Deconinck die het laken naar hem toetrok voor Jan Blancqueart en Steven De Strijcker. De Inters B Open werd dan weer gewonnen door Junior Decouter, deze deed dit voor Dennis Van Hul en Michaël Dekeyser. De Superfinale in Oostrozebeke werd wederom gewonnen door Steve Seronval voor Jelle Martens en Junior Decouter. Voor de volledige uitslagen van alle reeksen kan u hier terecht.

De VBM kende een wedstrijd in Neerpelt. De Inters MX2 klasse werd daar gewonnen door Frederic Weigert deze bleef Jens Poppe en Kevin van Geldorp voor bij de Inters MX1-3 A won dan weer Jimmy Huysmans voor Jan Lauryssen en Roel Geurts. Bij de Inters MX1-3 B zagen we Junior Slegers met de bloemen naar huis gaan, dit voor Tom Steensels en Johny Gielen. De superfinale in Neerpelt werd gewonnen door de winnaar van de Inters MX1-3 A, Jimmy Huysmans, hij bleef hiermee Jens Poppe en Marco Stallmmann voor. Voor alle resultaten van alle klassen en reeksen kan u hier terecht.

De VLM kende geen wedstrijd door afgelasting en van de VMCF vonden wij nog geen volledige uitslagen. Zodra we deze tot onze beschikking hebben, heeft u deze ook! We ontvingen wel al deze fotoreportage uit VMCF Hoek: Druuge Tube