MX World

12/05/2011 22:01 - geplaatst door Marcel Dirks

Dit weekend, 14 en 15 mei, geeft het JDS team een organisatie op het gekende "Finland parcours" in Westdorpe. Op zaterdag hebben we een oldtimers, dames, pitbike reeksen en vrije trainingen. (Geen kampioenschap voor dames en pitbikes). 's Avonds is er spaghetti a volonté voor 10 euro reserveren kan sms 0476413007 of fotografiejds@pandora.be
Klik op Thor voor meer info...


Op zondag zijn er wedstrijden voor alle categorieën, er zal ook een Holeshot Award zijn voor de beloften , nieuwelingen, experten, juniors zal dit 50 euro bedragen in de eerste reeks. Voor de Nationalen en de Inters zal dit 100 euro in de eerste reeks zijn. een waardebon geschonken door www.b22.be en leon sagaert natura prijzen voor alle podium plaatsen in samen werking met patatski mx shop en prodeals.

Wedstrijden voor het kampioenschap zijn er voor: juniors mx 2 , quads , nationalen en inters.
En in deze Inters categorie hebben al een dozijn kleppers hun aanwezigheid bevestigd met o.a: Marvin Van Daele , Jens Getteman , Marco Kovalainen , Roy Gijsels , David Cools , Dennis Dierickx , David Segers , Vincent Collet , Kevin Reynaert ,David Demerlier , Gaetan van den bossche, Gunther Gijsels (Onder voorbehoud)  , Maarten Govaert, Stijn Roelant , Mike Gilot ,Jilani Cambre , Sven Wouters , Kenny Janssens , Bjorn Blauwers, Jonathan Banken, en nog andere ..

Praktische info:
GPS Adres: Finlandweg Westdorpe
Parking open vanaf vrijdag 17u.
Inkom: 10euro per persoon en 2euro per mobilhome / caravan voor de vuilzak ( VERPLICHT )