MX World

11/05/2011 22:13 - geplaatst door Marcel Dirks

Dinsdag 10 mei start op www.time4mx.be (onder "mx algemeen") de proloog van de Time4MXWorld-aktie "KESTER 4 MX" Zoals alle akties heeft ook deze een doel: iedereen eens een moment te laten nadenken over de problemen van de MX in het algemeen, niet meer, niet minder. De integrale opbrengst van de aktie wordt geschonken aan de VZW "RED de MOTORCROSS". Zo merken deze mensen, die achter de schermen werken ook eens dat hun arbeid geapprecieerd wordt. Klik op Thor voor meer info!

Er is een extra pauze voorzien van 14u25 tot 14u50 waarin 10 mannen / vrouwen een paar onvergetelijke momenten aangeboden krijgen!
 
1 aktie-pakket kost 85 euro. Dit omvat:
-2 ingangskaarten geschonken door AMC Dworp-voorzitter René de Boeck
-een rondje op het parcours van Kester als bakkenist in een zijspan (en de piloten zullen niet de minsten zijn) geregeld en geschonken door AMC Dworp-ondervoorzitter Gilbert Schoonheydt
-een aktiefoto in het zijspan, aangeboden door JDS Fotografie
-een groepsfoto op het startveld samen met een sterke delegatie MX piloten oa. in alfabetische volgorde Ken de Dycker (LS Honda), Marc de Reuver (Van Beers Yamaha) Clément Desalle (Rockstar Suzuki), Jens Getteman (Topsport Vlaanderen Yamaha), Davide Guarnieri (Rockstar Bud Racing Lovemytime Kawasaki), Steve Ramon (Rockstar Suzuki), Shaun Simpson (LS Honda), Nick Triest (DIGA KTM), Jeremy van Horebeek (Red Bull Teka KTM), Dylan Verleysen (AMC Dworp Suzuki) en de Time4MX babes (thx Lander Vanderstraeten)
-een foto hiervan aangeboden door MXWorld (Marcel Dirks)
-een gesigneerde team-pet van het Rockstar Suzuki Team aangeboden door Sylvain Geboers
-een gesigneerde team-pet van LS Honda Team aangeboden door Steven Lettaini en Luc Picart
-Aangetekende verzending van de inkomkaarten en verzending van de foto's.
 
Alle informatie voor deelname kunt u vinden op www.time4mx.com onder "Kester 4 MX"
 
mvg,
 
Guy Dick
Time4MXWorld