MX World

11/05/2011 20:07 - geplaatst door Marcel Dirks

Vijf voor twaalf, dat is het helaas voor de motorcross in België, daarom is Guy Dick vroeger op het MxWorld Forum ook wel gekend als "Oldtimer" overgaan tot meerdere acties. De eerste actie is een symbolisch bedrag inzamelen en schenken aan Kevin Moonen. Kevin Moonen, de bezieler achter het behoud van het parcours "De Kiezelgroeve" in Neeroeteren en tevens ook de drijvende kracht achter "Reddemotorcross.be".

U kan alle info over deze actie vinden onder de "Thor" Knop.

Doel van de aktie: steun aan iemand die met kennis van zaken opkomt voor aan ons gedane beloften.

Door een klein bedrag per persoon te storten (minimaal 5 euro, maximaal 10 euro) laten zien dat wij begaan zijn met onze sport en dat wij iemand, die voor onze rechten opkomt, onvoorwaardelijk steunen.

Afsluitdatum: 1 augustus 2011

Rekeningnummer:
www.rabobank.be
844-0412232-09
IBAN: BE52 8440 4122 3209
BIC: RABOBE22
Guy Dick
Hoogstraat 30
1570 Galmaarden

Het integrale bedrag van de actie zal op de GP van België op 6-7 augustus geschonken worden aan Kevin Moonen die het kan / zal gebruiken in de strijd om de bestaande oefenterreinen open te houden en de beloofde nieuwe terreinen te realiseren.