MX World

11/03/2018 22:49 - geplaatst door Marcel Dirks

GEEN SUIKER, WEL VLEUGELS. Van hot naar her. Met of zonder kids. Werken, sporten en ontspannen. In de auto, op de dansvloer, achter je bureau, in de fitnesszaal of op stap met je vrienden. Soms zelfs van vroeg ’s ochtends tot ‘s avonds laat. Je had vast tal van goede voornemens voor 2018. Maar hoe hou je die vol? Daarom stellen we je graag de nieuwe Edition van Red Bull voor: Red Bull Sugarfree Lime Edition. Die combineert de eigenschappen van Red Bull Energy Drink met de verfrissende smaak van limoen. En dat zonder suiker! Klik op Thor voor meer over de Sugarfree Lime Red Bull

De eigenschappen van de Red Bull Sugarfree Lime Edition: Je ging voor minder suikers? Prima: dit blikje bevat geen suikers en amper calorieën Dankzij de limoensmaak zal je het voornemen om van meer fruit te genieten nog lang kunnen volhouden En je doel om productief en gefocust te blijven? No problemo! Want voor de Red Bull Sugarfree Lime Edition geldt: geen suikers, wel vleugels. Red Bull blijft zo inzetten op nieuwe smaken, ook zonder suiker. Je aan je voornemens houden om het minder suiker te doen, wordt zo een makkie. Bovendien zorgt een ijskoud blikje Red Bull voor extra focus tijdens het rijden en studeren, of meer punch tijdens het sporten en werken. Kortom, ook onze nieuwe Edition geeft vleugels aan lichaam en geest. De Red Bull Sugarfree Lime Edition staat trots naast de Red Bull Sugarfree, en zorgt voor dezelfde verfrissing en optimale energieboost. Mét een frisse toets limoen. De Red Bull Editions zijn nu met zes - waaronder de gloednieuwe Sugarfree Lime Edition - en combineren de vleugels van Red Bull Energy Drink met zes specifieke smaken: The Green Edition (kiwi-appel), The Red Edition (veenbes), The Yellow Edition (tropische vruchten), The Blue Edition (bosbes), The Orange Edition (mandarijn) en nu ook de Sugarfree Lime Edition met de frisse smaak van limoen. Deze Red Bull Sugarfree Lime Edition bevat dus 0,0 gram suiker! Red Bull Sugarfree Lime Edition is beschikbaar in de supermarkt, met € 1,09 als aanbevolen verkoopprijs.