MX World

16/04/2018 08:42 - geplaatst door Stingray

De interklasse kon net zo goed een mini-GP deelnemersveld geweest zijn. Ken De Dycker  was goed weg maar verloor enkele plaatsen. Zijn positie werd over genomen door Jeffrey Dewulf. Na drie ronden heroverde De Dycker de tweede plaats op Jurgen Wybo en Torpjurn Van Hoe. Ondertussen was Damon Graulus aan een straffe inhaalbeweging bezig. Onderweg passeerde hij Kevin Fors en David Segers die hun wagentje aan haakte. Dewulf miste zijn start in de slotreeks. Hij was allerlaatste. En dat  terwijl De Dycker en Graulus het met mekaar aan de stok kregen. Drie ronden voor tijd liep het mis voor 'Keeno' die uiteindelijk nog 20 seconden aan de broek kreeg, en ei zona nog werd aangevallen door de man van de match Jeffrey Dewulf. Goed voor de derde plaats en dus drie rijders met gelijke punten. De zege ging naar Dewulf voor Graulus en De Dycker. Vanhoe werd vierde in de slotreeks voor Jorne Tytgat. Credits: Dirk Duym.