MX World

11/08/2018 13:08 - geplaatst door Stingray

Enkele weken geleden publiceerden wij een veelgelezen diepte artikel over Dirk Temmerman, de Vlaming die naar Amerika verhuisde en daar een luchtfilterzaak DT1 uit de grond stampte. Met een joint venture naar Johan Boonen, organisator van de MXGP in Lommel. Bovendien ging dit stuk zijdelings over zijn kleinzoontje Enzo, een jeugdrijdertje dat zich doet opmerken.

Thorren…...


Dirk laat weten dat Enzo vorige week klassewinnaar is geworden in de 65 cc (10 en 11 jaar) op het grootste amateur MX-event van de VS, betwist op het landgoed van de Loretta Lynn ranch. Loretta Lynn is een bekende Amerikaanse countryzangeres.

Bovendien werd bekend gemaakt dat de Temmermans zullen afreizen naar Horsham, Australie om er deel te nemen aan het Junior WK op 25 en 26 augustus 2018. Van Belgische zijde zal ook Liam Everts er naar toe gaan om te rijden.

Even terug naar Loretta Lynn en de bekende namen die er ooit wonnen aan de vooravond van hun carrière: James Stewart, Mike Alessi, Ryan Villopoto, Ryan Dungey, Jason Anderson, Cooper Webb, Adam Cianciarulo, Jeremy McGrath, Travis Pastrana en Kevin Windham reden allemaal ooit op deze 'gewijde' grond.