MX World

04/10/2018 16:21 - geplaatst door Stingray

Uiteraard niet alleen MXWORLD, maar ook Barco Energy, Barco Cleaning en Ninetytwostylez zorgen er voor dat er een exclusief damesteam zal deelnemen.  Winnen gaan de dames niet doen. Maar ze worden vast en zeker niet belachelijk gemaakt. Er zouden er wel eens een paar vies op kunnen kijken. 

Thor voor alle info.

Teamcoach Betty Van Lommel, zelf lang een van de snelste dames op noppen, is de animatrice van alle dames op een crossmotor geworden. Volop aan het werken voor de Damesdag in Lille straks, zorgt ze nu voor dat op de Kolis een knap damesteam aan de start komt van de Teamtrophy.

Ze pakt uit met nogal wat klasse.

Op kop Brenda Wagemans, die zich zopas naast Belgisch ook tot Europees kampioene kroonde afgelopen weekend in Kleinhau.

Daarnaast Steffie Laier, viervoudig wereldkampioene bij de dames, met een karrenvracht nationale, Europese, Amerikaanse én Arabische titels er boven op. Ze is de nieuwe Tsjechisch kampioene en sloot af als vijfde in het WK voor dames.

Het sluitstuk is Amandine Verstappen, de kleine Waalse. In Imola werd ze zesde in het WK voor dames. Gistren berichtten we dat ze over stapte op Yamaha. Ze zal in Sint-Huijbrechts-Lille overigens al op haar nieuwe bike starten.