MX World

05/10/2018 18:58 - geplaatst door Marcel Dirks

MC De Lillertreffers hebben gewoontegetrouw opnieuw  hun uiterste best gedaan om een mooi circuit uit te werken voor de jaarlijkse teamtrofee. Er werd een stuk bijgemaakt, hopelijk wordt dat door de piloten en toeschouwers gesmaakt.
Het grootste probleem is en blijft het parkinggedeelte, ook dit jaar zal er weer op 2 verschillende parkings geparkeerd moeten worden. Parking 2 ligt op zo'n 200m van het circuit, de club rekent op ieders medewerking. Gelieve ook het bospad wuiver achter te laten en STAPVOETS te rijden aub.
Thor it voor meer info en foto's van het circuit

Op Zaterdag werd het jeugdprogramma goedgevuld, met een extra reeks voor streekpiloten.

's Zondags wordt er dan de teamtrofee gereden. Volgens de VLM-federatie werden de verschillende klassen goedgevuld met mooie teams. Zeker bij de beloften/nieuwelingen en ook de reeks junioren/nationalen is goed bezet. De teamtrofee-inters zullen opnieuw drie reeksen rijden.
Naast de gevestigde waarden die wekelijks de VLM-intersreeks bevolken ( Van Meer, Van Massenhoven, Janssens.....) krijgen we opnieuw enkele "gastpiloten" over de vloer. Zo weten we alvast dat Cedric Grobben, Yentel Martens en Jeffrey Dewulf mee zullen deelnemen. 
Naast het teamtrofee-programma rijden ook de piloten die niet deelnemen aan de teamtrofee hun gewone reeksen.

De organisatie ligt in handen van MC Lillertreffers met kersvers Belgisch kampioen bij de Junirs 500, Jens Steensels.

Iedereen van harte welkom