MX World

17/02/2019 11:03 - geplaatst door Stingray

Ik weet niet hoe lang Frans en Vic al bezig zijn met motorcross. De eerste generatie noemde de Delta Crossers. Daarna kwam de fusie met MC-Arendonk, de Delta Crossers nieuwe stijl. Ook weer goed voor een pak organisaties. En nu dus al 17 jaar BeTeMo…. 

Dat kan tellen. Lees er alles over onder Thor, en geniet van de fotos van Grietje MXPICS.Vrijdagavond vond onder grote publieke belangstelling de perfect georganiseerde teamvoorstelling plaats van het Betemo team in Arendonk. Onder de bezielende leiding van Vic en Frans heeft het team zich ontpopt tot een van de grootste leveranciers van rijders in de amateurkringen van de VLM in België. Dit jaar komt Betemo met maar liefst 19 rijders aan de start van groot tot klein in alle klassementen.

Nadat Betemo vorig jaar vernam dat WLM in eigen huis broeken ging produceren was het vertrouwen dermate hoog dat direct de stap gemaakt werd om het kleding pakket uit te breiden met de custom Aircomp1 broeken. Naast dat alle rijders hun stickersets geleverd krijgen op plastic werden de rijders voorzien van een pitboard en hadden diverse rijders de keus gemaakt om hun teamuitstraling te vergoten middels een pitmat en bikestand. Iedereen veel succes komend seizoen en mannen bedankt voor het vertrouwen!

Dit zijn de rijders voor het Arendonkse team:

Jeugd

8 jarigen: 16 Van Mechgelen Torre.  Top gereden volledig seizoen bij de -8jarigen, gaat nu ook in NL de KTM 50cc-cup betwisten op een KTM 50 SX.

Nieuweling 65: 3 Verwimp Noah. In 2018 een paar keer net naast het podium. KTM 65 SX .

Nieuweling 85: 84 Breugelmans Maxime. Dochtertje van Sven Breugelmans. Mooie wedstrijden gereden tussen de jongens van haar leeftijd. KTM 85 SX .

Junioren 85: 18 Van Mechgelen Douwe. 3e kampioenschap 65cc. Reed daarnaast veel internationale wedstrijden. Husky 85cc.

Junioren 85: 12 Passaretti Travis. Kampioen 85cc nieuwelingen.  KTM 85 SX.

Volwassenen:

Nieuwelingen MX2: 18 Matthys Tom. vorig jaar kampioen Lille. KTM 250 SXF.

Beloften: Van Endert Brad. Geplaagd door sleutelbeen- en polsbreuk. Toch enkele podiums gereden bij de Aspiranten. KTM 150 SX.

Beloften: 23 Jonckers Dylan. Vorig seizoen paar keer dicht bij het podium geweest. Dat moet er in 2019 zeker inzitten. KTM 150 SX.

Junioren MX2: Van Endert Boyd. Werd derde bij de Beloften, zelfs na een polsbreuk. KTM 250 SXF.

Juniores MX1: 18 Beyens Kahn. vorig jaar meestal in MX Lille gereden. Nieuw bij Betemo. KTM 450 SXF. 

Juniores MX2: 73 Aertssen Laurens. Omwille van veel werk en pas een baby'tje er bij gaat hij het at rustiger aan doen. KTM 250 SXF.  

Nationalen MX1: 34 Nevelsteen Jimmy. Keert terug naar Betemo. KTM 450 SXF.

Inters MX2: 87 Bijnens Jurgen. Ondertussen ook MX coaching opgestart. Gaat meer wedstrijden rijden als de reeksen gesplitst worden. KTM 250 SXF. 

Inter MX2: 54 Breugelmans Sven. Hij kan het crossen niet missen, ook al heeft hij door het vele werk weinig wedstrijden gereden. Start op de 2-takt. Moet kiezen tussen de sporten van zijn kids. Gaat ook oldtimercrossen rijden. KTM 250 SX. 

Inters MX2: 5 70 Schoepen Bram. Voor het eerst in het team. Zeer ambitieus nadat hij een seizoen  inactief was. KTM 250 SXG.

Inters MX2: 59 Schellens Kevin. Ook Kevin keist opnieuw voor Betemo KTM SXF 250.

Inters MX2; 53 Smets Greg. Gaat voor BeTeMo mikken op de MX2-titel. KTM SXF 250.

Inter MX1: 3 Van Massenhoven Wouter. Na en blessure kwam Wouter terug op niveau. Wil volgend jaar kwetsuurvrij blijven. KTM SXF 450.

Inters MX1: 27 Van Meer Jens. VLM-kampioen MX1 KTM SXF450.