MX World

18/02/2019 15:57 - geplaatst door Stingray

Op vrijdag 1 maart 2019 aanstaande is de premiere van de bioscoopfilm ‘’One Goal’’ in bioscoop Cinecity te Vlissingen. Daarnaast zal er na de film een uitgebreid interview met Nancy zijn waarin de plannen van 2019 toegelicht worden! 

Kaarten voor de vertoning(en) zijn te koop via DEZE link: 

Lees meer onder Thor…..

De documentaire One Goal gaat over Nancy en Rinus van de Ven uit Vlissingen en hun gevecht om een wereldtitel te pakken. Rinus was een groot talent in de motorcross en zat al op jonge leeftijd in de top van de sport. Zijn kwaliteiten waren dusdanig groot dat hij heel dichtbij de wereldtitel kwam in de 125 jeugd. Een ernstig ongeval zorgde er echter voor dat hij de absolute wereldtop niet haalde maar wel behoorde hij jarenlang tot de Nederlandse top. Toen hij het iets rustiger aan begon te doen zorgde een zware valpartij ervoor dat hij zijn rug op acht plaatsen brak en door het oog van de naald kroop. Wel betekende dit het einde van zijn carriere.

Op het moment dat Rinus moest stoppen pakte zus Nancy het stokje over en begon aan een zeer succesvolle carriere. Als meisje stond ze haar mannetje tussen de jongens. Toen ze oud genoeg was om deel te nemen aan het wereldkampioenschap dames deed ze gelijk goed mee in de top vijf en begon na twee jaar mee te strijden voor de podiumplaatsen. Niet veel later kwam de stap naar de wereldtitel. In haar weg, die absoluut niet vlekkeloos verliep, kwam ze er drie keer heel dichtbij. Onervarenheid, diskwalificatie en een zware blessure zorgden ervoor dat ze haar Jeugddroom nog niet in vervulling heeft zien gaan maar het doel van de familie blijft hetzelfde voor de toekomst: wereldkampioen worden!

Klik op DEZE link voor de trailer.

We horen graag van u en hopen u op 1 maart aanstaande te mogen begroeten!