MX World

13/05/2019 10:15 - geplaatst door Stingray

Het leek er lang op dat Torpjurn Van Hoe de reekszege kon ontfutselen aan  Wietse Brackman. Want die passeerde hij in de tweede ronde. Maar even over half wedstrijd greep Brackman wat hem volgens eigen mening toe kwam.. Achter die twee vielen Gregg Vullers en Jurgen Wybo snel uit. Vanuit negende stelling veroverde Gilles Tack de derde plaats, terwijl Robin Bakens van nog verder op vier finishte voor Mattis Meersschout.

Van Hoe rook bloed, lukte de holeshot maar verspeelde die vervolgens na een terugvan aal Brackman. Met Wietse was ook Meersschout mee gekomen en toen even later Bakens de derde rang bezette kenden we de reeksuitslag. Van Hoe gaf zich niet gewonnen en bikkelde tot hij vierde werd. Voldoende om  Bakens en Tack van het zilver te houden. De grootste ruiker was evenwel voor  Brackman.

Yens Delmotte en Tom Verbrugghe waren de beste van ongeveer 30 zijspannen.

Foto Gilles Tack, credits brainmxphotography.