MX World

15/05/2019 08:18 - geplaatst door Stingray

De primeur van 2016 en de 1e straight Rhythm die in Europa werd gereden komt terug in 2019! Pinksterfeesten Beckum organiseert na een succesvol 2018 voor de
4e keer MX AIR TIME op zondag 9 juni 2019, powered bij Volle Polle.

MX AIR TIME is afgeleid van een Amerikaans supercross evenement. Tijdens deze wedstrijd zullen de deelnemers 1 tegen 1 strijden over een 500 meter supercross baan met meer bulten dan vlakke stukken. De deelnemers hangen dan ook meer in de lucht dan dat ze met de wielen op de baan zijn. In een afvalrace over 2 manches blijven er uiteindelijk twee coureurs over die de finale zullen gaan rijden.
Dus veel spektakel gegarandeerd!

Meer onder Thor.

Dit jaar zal wederom een Internationaal deelnemersveld strijden om de titel. Oud Grand Prix rijders als Lars van Berkel (2016), Luca Nijenhuis (2017) en Macler Ludovic (2018) gingen de afgelopen jaren al met deze titel naar huis. Gedurende de dag zal er gestreden worden in twee klassen. De zware jongens in de SX1 klassen en de lichtere motoren in de SX2 klasse.
De trainingen starten om 11:30 uur. Vanaf 14:30 zullen de 1e wedstrijden worden verreden. Rond 17:00 uur zal de finale plaatsvinden, met daaropvolgend de superfinale. Hier zal gestreden worden tussen de winnaar van de SX1- en SX2 klasse.

Inschrijven via DEZE link.

De editie 2018 even bekijken? HIER KLIKKEN