MX World

21/05/2019 08:38 - geplaatst door Stingray

Het was niet het dagje van Amandine Verstapen in Agueda. Ze tuimelt naar de vierde plaats in de WK-stand na een compleet off-weekend in Portugal.

Verstappen: "Over de tweede WK-proef voor dames kan ik net anders zeggen dan dat het een shit weekend was. In de eerste reeks kwam ik ten val in de start en ik kwam nog terug naar de tiende plaats. In de tweede reeks kwam ik opnieuw ten val in de start. Op het einde van de eerste ronde werd ik overhoop gesprongen door  iemand. Ik weet niet eens meer wat er gebeurde. Ik eindige nog als negende. Ik  ben echt teleurgesteld voer het verlies van de Red Plate. Mara dat is nu eenmaal mogelijk in motorcross. Maar wees gerust, ik zal terug komen. Ik geef noot op. Ik sta nu vierde op15 punten van de derde plaats."

Credits: Daniel Closset.