MX World

21/05/2019 08:36 - geplaatst door Stingray

Kevin Strijbos slaagde er ondanks een behoorlijke kwalificatie, niet in om zich in de eerste reeks tot in de punten te knokken. Dat was ook zo in de slotreeks toen hij na een val een nul moest bij schrijven. "Het was niet wat ik hoopte. Ik wist wel dat het moeilijker zou zijn dan vorige week op deze snelle baan. Het was moeilijk. Ik voelde me goed op de motor, maar ik vond dat beetje extra niet. De eerste reeks was niet goed. In de tweede reeks ben ik in de derde bocht gevallen. Ik reed terug naar de twintigste plaats en viel dan opnieuw Het valt niet mee om terug te komen na twee elleboogoperaties. Ik heb meer tijd op de motor nodig. Ik heb nog steeds elleboogproblemen."

Voor Vsevoldo Brylyakov ging het op-en-neer inde eerste reeks. Helaas, bij een val verdween hij uit de top twintig. In de finale werd hij mooi vijftiende. "Ik haalde de finish niet in de kwalificaties. Ik moet helemaal aan de buitenkant starten. Maar ik raakte tot op de achttiende plaats maar dan viel ik wat me punten kostte. Ik was hierdoor wel gefrustreerd. In de laatste reeks had ik geen goede start, maar ik kon echt druk zetten en werd vijftiende."

Anton Gole pikte een puntje mee, maar ook hij was in de eerste reeks letterlijk uit de punten gevallen. "Het klikte eindelijk in de reeksen. Dat ik een punt haal in dit sterke veld maakt me blij."

Onder Thor beelden van JWR Racing.