MX World

09/07/2019 11:10 - geplaatst door Stingray

De MXoN koorts begint stillaan op te komen. Eerder melden we al dat één team bekend was. Maar Dylan Ferrandis, de man in vorm, dropte op de percso na Red Bud een bommetje. Onze collega's van Gatedrop hoorden hem het volgende vertellen: "Ik heb al gezegd dat ik de MXoN niet ga rijden. Ik ken de baan. Ik vertelde aan Cianciarulo en Justin Cooper dat ze verbaasd zouden zijn wanneer ze zouden voorbijgereden worden door rijders waar je nog nooit van hoorde. Het is de baan in Nederland. Ze zijn gek. Het is het zwaarste zand dat je kan vinden. Ik had al een zwaar seizoen. Ik kijk vooruit. Ik ben iets groots van plan. Het team gaat ene grote uitdaging aan. De MXoN is een beetje te laat op het seizoen. Het is geen  tijdsverspilling. Maar na de Nationals moet je fris blijven en outdoor blijven trainen."

Et alors FFM? Ferrandis was vorig jaar de sterkhouder met Gauthier Paulin en sluitstuk Jordi Tixier.