MX World

14/05/2020 17:23 - geplaatst door Stingray

Er valt weer een boel nieuws te rapen bij WLM. Nieuwe producten, een verhuis.

Zoveel dat we U doorverwijzen naar Thor voor de integrale Nieuwsbrief.

Custom mondkapjes op maat bij WLM!

Het coronavirus houdt ons allemaal in de greep. Vooruitlopend op de nieuwe maatregelen lanceren wij volledig custom made mondkapjes: geheel ontworpen naar uw eigen wensen! Kleuren, prints, logo(‘s), namen en tekst: alles is mogelijk.

De mondkapjes zijn uitwasbaar op 60 °C - 90 °C en kunnen dus hergebruikt worden. Een extra optie is de filterinzet, waarbij een filter kan worden ingevoegd om uw veiligheid (en die van uw omgeving) te vergroten. Te bestellen vanaf 3 stuks en keuze uit meer dan 200 designs!


Standaard wordt het mondkapje gedragen met elastiek achter de oren. Een extra optie is het dragen van het elastiek achter het hoofd.
Let op: dit zijn géén FFP-goedgekeurde mondkapjes - dus niet voor medisch gebruik! Beschermt niet alleen jezelf maar zeker ook de mensen tegenover je.
Herbruikbaar, dus geen wegwerpcultuur.

Zorgt voor de gezondheid van je familieleden, personeel, klanten, buren, sporters. Te personaliseren per persoon. Verlengstuk van je bedrijfskleding/teamkleding. Houd afstand en blijf gezond!

Nieuw "Zebra"collectie Spring-Summer 2020 kleding

De nieuwe 2020 Spring-Summer collectie is uit. De Zebra is een nieuw fris design in diverse moderne kleurstellingen. Het design is custom verkrijgbaar bij alle 3 de types broeken en shirts. Graag ontwikkelen wij samen met jou een ontwerp in jouw favoriete kleurstellingen met eigen sponsoren en naam /nummer.

Interesse? bel of mail naar 0485-471788 - info@wlm-design.nl

We zijn verhuisd!

Ondanks de bizarre coronatijden zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand. Een gloednieuwe 1000 m2 productiefaciliteit met meer ruimte en een grotere showroom. Tevens hebben we enkele nieuwe machines aangeschaft, waardoor we helemaal klaar zijn voor de toekomst om onze custom producten weer verder door te ontwikkelen.

Het is helaas niet mogelijk om een kijkje te komen nemen. Ook wij volgen strikt de RIVM maatregelen. Zodra de mogelijkheid zich voordoet, zullen we u ongetwijfeld op de hoogte brengen om een kijkje te komen nemen.

Meer dan 25 nieuwe stickerset designs per merk: nu online!

Onze nieuwe website is al enkele maanden online en inmiddels zijn er per merk meer dan 25 nieuwe designs voor de stickersets beschikbaar. De getoonde designs zijn voor elke type en bouwjaar te bestellen en helemaal te personaliseren met jouw naam, nummer en eigen sponsorlogo’s. Heb je een idee voor een eigen kleurcombinatie dan is dat geen probleem!