MX World

17/09/2020 10:11 - geplaatst door Stingray

Dit weekend zal de jeugd van start gaan op het mooie circuit in Utrecht. Terwijl de nationale klassen hun uiterste best gaan doen op circuit Bezuidenhout in Boekel. De online inschrijving voor beide wedstrijden gaat dicht op donderdagnacht om 24.00 uur! Schrijf je in via Mijn MON.

Bij MC Utrecht ontvangen we enkel jeugdklassen. De trainingen beginnen om 9.30 uur. Overnachten is niet mogelijk! Er is wel een prijsuitreiking.

Nationale wedstrijd Boekel: op zondag hebben we aan de start de MX2 Junioren, Dames/Veteranen, MX2 Senioren/125cc Cup, MX Open Senioren, MX Open Nationalen en MX2 Nat.-Inters/MX Open Inters. Deze laatste klasse wordt niet gesplitst en is helemaal vol! Inschrijven bij de Inters kan dus niet meer. Overnachten is enkel mogelijk als je 100 km of meer van het circuit vandaan woont. Stuur een mail naar info@mcboekel.nl (uiterlijk vrijdag 20.00 uur). 

Inschrijven en QR-code: Na je inschrijving ontvang je een QR-code in je bevestigingsmail (en aparte codes voor jouw begeleiders). Deze code wordt bij de entree gescand, waarmee je toegang verkrijgt tot het circuit. De code is ook te vinden als je inlogt op Mijn MON. Tot donderdag 24.00 uur kun je ook toegangsbewijzen voor begeleiders bestellen.