MX World

13/01/2021 14:14 - geplaatst door Stingray

Laat ons beginnen met u vooraleerst een enorm gelukkig nieuwjaar toe te wensen. Zoals de meeste onder u hopen wij ook dat 2021 het jaar wordt waarin SARS-CoV-2 kan worden bedwongen. Dit zodat de echte kampioenen van 2020, de werknemers uit de gezondheidszorg, eindelijk even op adem kunnen komen. Daarnaast kan u, eens COVID19 verslagen, terug de dingen doen die u prettig vindt zoals naar het motorcross gaan kijken! En daar hopen we uiteraard ook op, want wedstrijden zonder fans zijn toch niet hetzelfde. Nu genoeg over COVID19, buiten het opvolgen van de maatregelen van de overheid hebben daar namelijk toch géén vat op.

Zie hier alvast de clip

Lees verder onder Thor.......

Credits: Gino Maes.




Waar we wel enige vat op hebben is de opbouw naar het 2021 seizoen! In afwachting van het komende seizoen tekende Team Liamski een overeenkomst met Lieven Vanlommel van Foodmaker. Het Belgische voedselverwerkend bedrijf maakt ultraverse maaltijden op basis van voornamelijk bio-vruchten en groenten. Lieven Vanlommel en zijn team slagen er steeds in om de smaakpapillen te verwennen met hun bereidde maaltijden en dit zonder gebruik te maken van smaakversterkers, mayonaise of geraffineerde suikers. We zijn dan ook trots te kunnen melden dat Foodmaker de hoofdsponsor van het team zal zijn voor 2021. Omdat topsporters graag snel en tevens gezond eten, werken naast Liam ook nog andere topsporters zoals Kjeld Nuis, Anne Zagré, RSC Anderlecht de voetbalclub en Lotto-Soudal het wielerteam met de gezonde 'brandstof' van Foodmakers.

Een nieuwe hoofdsponsor en een gloednieuwe KTM 250 SX-F in de blauwe kleuren van de voedingsmiddelenfabrikant, dat was meteen het teken voor Gino Maes om een fotoshoot te doen! Liam en de motor zien er ‘lit’ uit, en zijn alvast klaar voor 2021!

Meer over Foodmaker

Sinds 2004 zorgt Foodmaker voor ultraverse en heerlijke maaltijden, met ingrediënten die zoveel mogelijk van onze eigen biovelden komen. Groenten wassen en snijden doen we zelf, waarna onze chefs ze verwerken tot heerlijk gezonde gerechten. We produceren op een duurzame manier zonder smaakversterkers, mayonaise of geraffineerde suikers en met respect voor mens, dier en planeet. Dat is onze filosofie.

De producten van Foodmaker zijn op de website te bestellen en worden doorheen héél België en Nederland geleverd. In Frankrijk kan u de salades ook terugvinden in het warenhuis ‘Monoprix’.