MX World

23/03/2021 11:12 - geplaatst door Stingray

Een merk, een team, twee units in de paddock. In deel een zag u hier al Cairoli en  Prado en Vialle voorbij komen. In deel twee is het de beurt aan Jeffrey Herlings, Tom Vialle en René Hofer.

Lees het korte persbericht en kijk naar de mini galerij onder Thor.

Credits: KTM.

Het Grand Prix-seizoen 2021 ligt no aan de horizon, maar komt elke dag. De startdatum van 23 mei in Oss die de nieuwe racecampagne opent, zal Jeffrey Herlings zien als een van de belangrijkste kanshebbers voor de MXGP-kroon. De 26-jarige viervoudig # 1 heeft in Spanje getest en getraind met de huidige FIM MX2-wereldkampioen Tom Vialle als bedrijf. De 20-jarige Fransman probeert om de vierde back-to-back titelwinnaar te worden met de KTM 250 SX-F in de afgelopen elf jaar. De 19-jarige Rene Hofer is ook in Zuid-Europa en de Oostenrijker zal zijn tweede termijn in de MX2 aanpakken en zal in 2021 geflankeerd worden door MX2-rookie Mattia Guadagnini.