MX World

26/03/2021 12:06 - geplaatst door Stingray

De Moto Inside app zorgt voor vereenvoudiging van administratieve taken voor clubs en overzichtelijkheid voor rijders. Een handige tool in deze tijd, gezien voorinschrijving bij vrije trainingen nodig is in verband met corona.

Veel clubs maken al gebruik van de Moto Inside app om hun trainingen en evenementen te organiseren. Wij sluiten daar graag bij aan om zaken nóg makkelijker te maken.

Momenteel werken we er samen met Moto Inside aan om een licentiecontrole in de Moto Inside app te bouwen. De bedoeling daarvan is dat wanneer je je bij een training van een club aanmeldt, het systeem weet of je in het bezit bent van een MON-licentie. Deze functionaliteit hopen we binnenkort te kunnen lanceren.

Voor meer informatie en het downloaden van de app, ga je naar www.motoinside.app.

Foto: Lex Lemmens (Moto Inside) tekende samen met Koen Pijpers (MON) de samenwerkingsovereenkomst.

Reactie Moto Inside:
Uiteraard zijn we vanuit Moto Inside erg blij met deze eerste stappen en kijken we uit naar een mooie samenwerking! We danken de MON voor het vertrouwen en houden onze App-gebruikers en volgers op de hoogte van de ontwikkelingen.