MX World

28/03/2021 15:30 - geplaatst door Stingray

Brian Bogers heeft ook de tweede proef voor het Spaanse kampioenschap gewonnen. Die werd gereden in Albaida, zo'n 100 km boven Alicante. De Standing Construct rijder won de eerste reeks en leek op weg om ook de tweede te winnen. Maar bij eenduel met leider Carlos Campano ging hij tegen de korst en even later moest Brian nog eens voet aan de grond zetten. Toch slaagde hij er in om in het spoor te komen van reekswinaar José Butron. Bogers, Butron en Campano bezetten het podium, Anders Valentin viel er net af.  Bogers leidt in de stand na twee proeven. De MX2-klasse ging naar  Ruben Fernandez voor Yago Martines en Eddie Jay Wade. Twee Nederlanders in de top tien van de 125 cc.  Kay Karssemakers werd zevende en Cas Valk negende. De race werd gewonnen door  Viles Momme. Bij de dames won de Franse Virginie Germond.

Uitslagen bekijken? HIER klikken.