MX World

30/03/2021 18:52 - geplaatst door Stingray

Het Waalse rijdertje Mattéo Puffet is wel goed gekend in Vlaanderen, gezien hij een tijdje bij VLM reed. ¨Puffet is zondag op training in Rozoy sur Serre gevallen en liep hierbij een dijbeenbreuk op.
Puffet: "Zoals sommigen van jullie al weten. Deze zondag in Rozoy sur Serre gevallen op training. Ik heb een misplaatste dijbeenbreuk. Ik ben zondagavond direct geopereerd. Alles is goed gegaan. Vandaag is de pijn minder hardnekkig geworden, ik ben van mijn bed naar de stoel kunnen gaan, op krukken lopen. De revalidatie zal zeker lang duren, maar ik kijk er nu al naar uit om hier mee te beginnen! Bedankt aan alle mensen die aanwezig zijn op het circuit naast mij, vooral de familie Robert. Bedankt aan MC Rozoy  om zoveel mogelijk te doen voor de veiligheid, bedankt Patrick! Ik bedank ook de mensen die me sinds mijn val elke dag bellen zodat ik niet alleen kan zijn in deze Covid-tijd. Bedankt aan mijn ouders om te komen om dicht bij mijn ziekenhuis te zijn en mijzelf, en aan mijn zus en mijn vriendin voor de enorme steun! Bedankt ook iedereen voor de vele berichten, ik heb geprobeerd iedereen te beantwoorden, ik denk dat het bijna gelukt is. Heel erg bedankt allemaal! Tot binnenkort!"
 
Namens de redactie: spoedig en volledig herstel Mattéo!