MX World

10/09/2021 08:36 - geplaatst door Stingray

Onderscheid je van de rest en laat je sporen achter. De KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION voor 2022 is gebouwd voor iedereen die op zoek is naar de ultieme viertaktoffroader. Deze motorfiets is op en top Enduro dankzij de inbreng en expertise van de Red Bull KTM Factory Racing-sterren.

De nieuwe KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION is een speciaal model in de KTM EXC-opstelling voor 2022 met een waslijst aan speciale raceonderdelen die worden gecombineerd met WP XACT-luchtvorktechnologie. De luchtvork zorgt voor een aanzienlijke gewichtsbesparing en kan snel en afhankelijk worden aangepast dankzij de eenvoudig te bedienen klikkers en luchtpomp. Het lage gewicht en de instelbaarheid zijn belangrijker voordelen voor de veeleisende en veranderende omstandigheden bij Enduro.

Verder lezen onder Thor.

De combinatie van het compacte hypermoderne frame van chroom-molybdeenstaal en de 28 kg wegende DOHC-motor met brandstofinjectie en een cilinderinhoud van 350 cm3 is tegen alle offroadomstandigheden opgewassen. De KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION is van alle markten thuis: van onverharde paden vol rotsen die technische precisie en een beheerst gaspedaal vereisen tot trails waar je het gas vol open kunt trekken.

Een groot deel van de klappen en schokken waar je tijdens het racen mee te maken krijgt, worden door de factory-wielen en geanodiseerde naven, de carterbeschermplaat en de voorremschijfbeschermer opgevangen. Andere upgrades zijn de radiatorventilator en radiatorbescherming, de mapping-selectieschakelaar en het Supersprox Stealth-achtertandwiel die stuk voor stuk bijdragen aan de eersteklas race-ervaring van de KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION voor 2022.

Ook de uitstraling van het model voor 2022 laat er geen twijfel over bestaan dat deze motorfiets is ontworpen voor de eerste plaats op het podium. De Red Bull KTM Factory Racing-graphics zijn het duidelijkste en gemakkelijkst te herkennen teken dat de KTM 350 EXC-F voor 2022 een FACTORY EDITION is, maar er zijn meer details waaraan je deze verwantschap kunt herkennen: het blauwe factory-zadel, de oranje oliedop, de CNC-gefreesde kroonplaten en, niet te vergeten, het opvallende oranje frame.

KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION - BELANGRIJKSTE KENMERKEN
// Door Red Bull KTM Factory Racing geïnspireerde graphics
// WP XACT-luchtvork van 48 mm
// Factory-wielen met geanodiseerde naven
// CNC-gefreesde kroonplaten
// Radiatorventilator
// Radiatorbeschermingen
// Carterbeschermplaat
// Factory-zadel
// Voorremschijfbeschermer
// Solide achterremschijf
// Mapping-selectieschakelaar
// Supersprox Stealth-achtertandwiel
// Oranje oliedop
// Grijze ODI-handvatten

Josep Garcia van Red Bull KTM Factory Racing heeft een flinke vinger in de pap gehad bij de ontwikkeling van deze machine. Bekijk hier hoe hij de KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION voor 2022 op de proef telt op de trails bij hem in de buurt.

De KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION voor 2022 zal vanaf september via erkende KTM-dealers verkrijgbaar zijn. Ga voor meer informatie ktm.com