MX World

10/09/2021 13:45 - geplaatst door Stingray

Zaterdag en zondag wordt in Farleigh Castle de hoogmis van de oldtimers gehouden. De Vet MXoN mag dan wel geen officiële competitie zijn, maar ze staat toch al jaren als een huis. De Evo klasse  lijkt een kolfje naar de hand van een Belgisch topteam met Steve Ramon, Sven Breugelmans, Ken De Dycker en Filip Vandijck. Teamleider is Danny Scheers die zelf ook in een andere klasse mee doet. Wiskundig is geen enkel ander team in  staat om gelijke tred te houden. Maar het zijn oldtimers en de kans op technisch euvel groter. Al verkeren de meeste bikes in munt-kwaliteit. De USA zet wel Mike Brown en Dough Dubach in, maar zijn hun ploegmaats wel sterk genoeg?  Ook thuisland GB komt met een sterk trio: Mervyn Anstie, Kurt Nicoll en Billy McKenzie. Opvallend is wel dat er dit jaar op het eerste zicht minder Belgen in de nevenklassen mee doen.

U leest er alles over op de website van de organisatie.