MX World

21/11/2021 14:10 - geplaatst door Stingray

Zaterdag en zondagvoormiddag kwam de jeugd aan bod in CCS nummer vier in Hossegor. De zaterdag werd al zeer goed geopend door Junior Bal. Hij werd na anderhalf uur koersen derde bij de Juniores, achter Quentin Prugnieres en Simon Depoers.  Bal nam wel de holeshot voor zijn rekening en blijft tweede achter leider Depeors. 

Vandaag begon de dag vroeg voor Douwe Van Mechelen , Brend Van Den Berghe en Ryan Van Hove. Van Mechgelen nam na twee ronden de leiding over van Basille Pigois. Die zou na een uur koers als tweede finishen voor Brend Van Den Berghe. Ryan Van Hove werd elfde. diezelfde Vanove staat vierde in de stand, voor Van Den Berghe. Van Mechelen vinden we niet terug in de stand.

Ook de Quads reden hun twee uur. die race ging naar Keveen Rochereau. We kennen niet alle Belgen die mee reden. Maar Olivier Vandendijck werd vijfde. Davino Bruneel schuift naar de tweede plaats in de tussenstand en werd zevende in de race van het weekeinde. Kelly Verbraeken werd 27-ste.

We kennen niet alle Belgische deelnemers aan de CSS. Als er iemand ontbreekt, meldt het ons.

Onder Thor een minigalerij.