MX World

01/12/2021 12:11 - geplaatst door Stingray

Heel wat nieuws voor VJMO en MCLB/ U kanhet lezen onder Thor!



JAARVERGUNNINGEN / LICENCES 2022

Je kan je documenten voor 2022 downloaden via volgende link:

KLIK HIER https://www.mclb-vjmo.be/jaarvergunning

Binnen de federaties zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al volop aan de gang en na onderhandelen met de verschillende partijen zijn we tot een overeenkomst gekomen dat we voor het nieuwe jaar opnieuw een korting kunnen bekomen wat de jaarvergunningen betreft.

Zo kunnen we de kostprijs van een jeugdvergunning VJMO terugbrengen naar € 180,00 voor het volledige seizoen 2022 wat persoonlijke ongevallen betreft.

Bij MCLB start dit vanaf € 250,00.

Opnieuw is er werk gemaakt om bij de onderhandelingen de meest gunstige tarieven voor de piloten te bekomen.

NIEUW is dat een piloot vanaf 2022 de vrije keuze heeft om bij zijn vergunning een supplementaire verzekering in Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid te nemen voor trainingen op oefencircuits en stages. Wens je hiervan gebruik te maken dan betaal je het supplement samen met uw kostprijs van de jaarvergunning.

Meer info hiervoor kan u terugvinden bij het downloaden van uw vergunningsaanvraag 2022 via de website MCLB-VJMO.

Maak tijdig uw afspraak bij uw sportarts zodoende lange wachttijden vermeden worden.

**********

KALENDER 2022

De kalender 2022 zal half december gefinaliseerd en gepubliceerd worden via de website. Nieuwe inrichters en kandidaat-inrichters dienen dringend contact op te nemen met het secretariaat via het nummer 055/301464 betreffende de voorwaarden tot inrichten en een eventuele organisatie in het komende seizoen.

De proeven voor het Nationaal VJMO-MCLB kampioenschap 2022 zullen gepubliceerd worden rond de jaarwisseling.

**********

STARTNUMMERS 2022

Piloten die een startnummer voor seizoen 2022 willen bekomen dienen telefonisch contact op te nemen met het pilotensecertariaat op maandag en/of donderdag tussen 19u30 - 22u00. Piloten 2021 die NIET wijzigen van categorie in 2022 blijft hun startnummer behouden en dienen nu geen contact te nemen.

**********

BELOFTEN

Piloten binnen de categorie Beloften MCLB dienen bij hun voorste nummerbord een rode letter 'B' toe te voegen. Deze zal toegevoegd worden bij afgifte van uw vergunning 2022.

**********

VJMO JAARFEEST 2021

12 maart 2022 - WINGENE (West-Vl.)

De Raad van Bestuur, leden van de Sportcommissie en initiators hebben het genoegen u en uw familie uit te nodigen op het VJMO Jaarfeest op zaterdag 12 maart 2022 waar iedere vergunninghouder van het afgelopen seizoen in de bloemetjes wordt gezet en zijn waardevolle prijs betreffende het Regelmatigheid criterium in ontvangst mag nemen.

De top-drie binnen het VJMO Kampioenschap 2021 wordt eveneens gehuldigd.

De uitreiking van de winnaars van het Open Herfstkampioenschap sluit het geheel af.

Zoals elk jaar hebben we voor verrassende prijzen gezorgd. Iedere piloot dient ZELF aanwezig te zijn om zijn prijs in ontvangst te nemen !

Plaats van het gebeuren :

C.C. “De Feniks” - Beernemstraat 25 - 8750 WINGENE

Aanvang: om 19.30 uur - Deuren: vanaf 18.00 uur