MX World

24/05/2022 09:50 - geplaatst door Stingray

Op diverse TV-kanalen zit je zondag goed voor de GP van Spanje. Live bij Playsports met mezelf en Joël Roelants. Ik weet niet of TV Een ook weer de MX2 rechtstreeks gaat uitzenden. En Europsport geeft ook MX, al dan niet live.

Persoonlijk en binnen rijafstand is er ook wel een en ander te doen.

Kijk het maar eens na onder Thor.

België:

VMCF trekt op donderdag 26 mei naar het RES-circuit in Axel.

JMS-VLM zet op 28/29 mei aan voor een tweedaagse op de Breugelheide. Zaterdag wordt JMS samen gevoegd met de normale reeksen van MC Lille. Zondag rijden de VLM-ers samen met de MC-Lille rijders, evenwel zonder zijspannen.

MCLB heeft na een paar jaar samenwerking met AMC Dworp een fijne omloop bij gekregen aan de Wijngaardveldstraat in Gooik. Ze fraaien er een tweedaagse op 28/29 mei op de glooiende en zeer brede omloop waar voor enkel jaren nog de Zijspan-GP werd gereden.

Druk weekeinde in Wallonië waar AMPL h rijk voor zich alleen heeft. Ze rijden op 26 mei in Daverdisse en in het weekeinde van 28/29 mei in Dürler.

AFGELAST! Kleine broertje FPCNA (jeugd en hobbyrijders) strijkt neer in Renlies op 29 mei.

Nederland:

In Rhenen een klassieker op donderdag-Hemelvaartsdag met een Dutch Masters voor zijspannen en Quads en NK wedstrijden eveneens voor drie- en vierwielers.

Op 29 mei ONK-wedstrijden in Halle.

Motorsport Organisatie Nederland organiseert in Stevensbeek op 28 mei een jeugdwedstrijd. Op zondag 29 mei een nationale wedstrijd met als toevoeging de opning en he EK voor IMBA Zijspannen.