MX World

12/09/2022 08:35 - geplaatst door Stingray

Het team van Danny Scheers heeft op de omloop van Farleigh Castle de VMXoN gewonnen. Het is een officieuze competitie, waarvan de organisatoren  vorig jaar wat problemen hadden en er voor twee weken een soortgelijk (eveneens officieus) spin off event was op Foxhill. Soit, de klemtoon lag in Farleigh op de veteranen landenwedstrijd. De Belgische ploeg betaande uit  Steve Ramon, Filip Van Dijck,Laurent Lacasse en Wim Couberghs zette het beste totaalresultaat neer. De individuele wedstrijd over vier reeksen werd gewonnen door de nog steeds actieve Brad Anderson, die slechts een reeks moest afstaan aan Brock Tickle. Ryan Voase werd derde. Ramon werd zesde, Van Dijck achtste, Lacasse negende en Couberghs negentiende. In de landenrangschikking verslaat België Groot Britannië en Wales. 

Danny Scheers werd vierde in de Evo + 50 en tweeede in de Twinshck + 50. Daarin werd Peter Van Den Broeck 12de. Ook frituurbaas Ronny Lambrechts was actief en miste nipt het podium in de Twinshock -50.

Credits Ruth Saelen.