MX World

27/09/2014 15:45 - geplaatst door Marcel Dirks

De kettingsets van Outlaw Racing zijn behoorlijk populiar en van een zeer goede kwaliteit. De samenstelling van de S-teel DID kettingsets is uitgebreid en er zijn voor meerdere modellen kettingsets te bestellen. Je kunt ervoor kiezen om een zwart stalen, een zwart aluminium of een gekleurd aluminium (in een beperkte range) bij je set te bestellen. Vervang je tandwielen en ketting tegelijk en je bent met een set ook nog eens voordeliger uit dan wanneer je de tandwielen en het ketting los zou kopen! Prijs €99,- http://www.outlawracing.nl/onderdelen-motor/kettingsets/ Of Thor it voor meer info

Bestel je tandwiel-kettingset en krijg er deze week een spuitbus Motul kettingspray bij! De kettingsets zijn er nu ook voor alle kleine modellen (vanaf €51,50). Deze tandwiel-kettingset bestaat uit: DID ERT2 ketting 118 schakels (goudkleurig). S-teel stalen voortandwiel.S-Teel stalen achtertandwiel (zwart).
Of: S-Teel aluminium achtertandwiel gekleurd.
Of: S-Teel aluminium achtertandwiel zwart.
Eigenschappen DID ERT2 ketting:
Supersterk goudkleurig ketting van DID van 118 schakels. Geleverd met sluitschakel (clip).
Eigenschappen S-teel stalen voortandwiel:
Het S-Teel voortandwiel is CNC gefreesd voor een goede passing op de secundaire as. S-Teel voortandwielen zijn sterk en betaalbaar. Eigenschappen S-teel stalen achtertandwiel:
Dit lichtgewicht stalen tandwiel van S-Teel is CNC gefreesd en is uitgevoegd met een moddergroef. De moddergroef geeft het tandwiel vuil af te voeren zodat het niet tussen het tandwiel en ketting blijft zitten en hierdoor slijt het tandwiel minder hard. Of: Eigenschappen S-Teel aluminium achtertandwiel:
Dit lichtgewicht aluminium tandwiel van S-Teel is CNC gefreesd en is uitgevoegd met een moddergroef. De moddergroef geeft het tandwiel vuil af te voeren zodat het niet tussen het tandwiel en ketting blijft zitten en hierdoor slijt het tandwiel minder hard. Neem snel een kijkje voor deze tandwiel-kettingsets van super kwaliteit! De kettingsets zijn er nu ook voor alle kleine motoren. The best deals for 2 wheels! Outlaw Racing
Apolloweg 7
Leeuwarden Openingstijden: Dinsdag: 16:00 – 22:00
Donderdag: 16:00 – 22:00
Vrijdag: 13:00 – 18:00
Zaterdag: 9:00 – 17:00 Contact: Web: outlawracing.nl
Mail: info@outlawracing.nl
Tel: 058-2887787