MX World

01/05/2014 08:46 - geplaatst door Marcel Dirks

Ons Genoegen Markelo probeert jaarlijks enkele top evenementen om touw te zetten. Dit jaar zelfs twee. In eerste instantie zijn er de Outdoor Supercross Masters, en later op het seizoen de Europese Motorcross Of Nations voor zijspannen. De wedstrijd van 7 juni kan echter vers, krachtig bloed gebruiken. Er is blijkbaar weinig interesse van de rijders. Zonder hen is er natuurlijk.  geen geslaagd evenement. De prijzenpot en het concept is gebouwd op  inschrijving van 90 rijders die na inschrijving en betaling van 50 euro kunnen  deelnemen. Thor voor meer.
 

 Stichting motorcross Markelo dacht met volle zekerheid dat de interesse wel  zou binnen stromen, met dit concept en prijzengeld.
 
Helaas staat tot nu toe de inschrijving op een totaal van 14 geïnteresseerde rijders, waarvan 7 125 cc en 7 mx1mx2 masters!
De Stichting Motorcross Markelo is in volle gang met de voorbereidingen voor dit unieke evenement. Kosten nog moeite worden gespaard om hier een geweldig evenement neer te zetten, dit voor zowel rijders als publiek met een forse prijzenpot van maar liefst €14.000.-
 
Helaas zijn er op dit moment nog te weinig aanmeldingen van rijders om het evenement tot een succes te maken.
 
Tot op heden hebben we maar 14 inschrijvingen binnen, met onder meer mannen als Marc de Reuver, Ceriel Klein Kromhof, Neville Bradshaw, Loic Rombout, Davy Pootjes en Bas Vaesen. Hier zijn we natuurlijk heel blij mee, maar dit is niet genoeg. Daarom een oproep aan alle inters om je voor 7 mei aan te melden op www.outdoorsupercrossmasters.com We zullen samen met Freddy Verherstraeten zorgen voor een spectaculair maar veilig circuit zonder grote triples of wasborden. Daarnaast een verzorgde accommodatie met de mogelijkheid om te overnachten en om de motoren schoon te maken voor de ONK wedstrijd op zondag in Oldenbroek.
 
Kijk voor alle nodige informatie op www.outdoorsupercrossmasters.com