MX World

24/08/2013 17:54 - geplaatst door Marcel Dirks

De nieuwste 2014 crosskleding van Alias heeft wederom verschillende kleurige en coole designs, waarmee ze menig motocrosser zeker een plezier doen. Licht, en goed geventileerd, dat zijn de modewoorden van Alias voor de 2014 crosskleding editie.
Dit keer komt Alias met 2 lijnen voor volwassenen, namelijk de A1-serie (Geico Team) en de A2 serie. Ook heeft Alias voor 2014 een A2 serie voor de kids. 
De 2014 crosskleding van Alias is op www.mx-deals.nl te bekijken en ook nu kun je een pre-order plaatsen. Wees er zeker van dat jij jouw favoriete Alias kleding zo snel mogelijk weet te bemachtigen. De verwachte leverdatum is begin september... Thor it voor meer over de Alias-kleding

Voor de 2014 Alias crosskleding check: http://mx-deals.nl/alias-crosskleding Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe producten, acties en  aanbiedingen wordt dan nu fan van onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/MXDeals.nl Ben je fan van de MX Deals Facebook pagina? Dan profiteer je ook nog eens van leuke acties!