MX World

16/05/2013 10:42 - geplaatst door Marcel Dirks

Tijdens de week van 22 t/m 26 juli richten David Cools en Dennis Dierckx hun jaarlijkse stage in op het prachtige circuit van Lodinieres(Frankrijk).
En dit jaar is het een speciale editie want de stage zal voor het 5e jaar doorgaan en dat moet gevierd worden.
Op de eerste plaats komt natuurlijk het rijden zelf maar om de mensen te bedanken hebben we dit jaar een aantal mooie neven activiteiten gepland. Thor it voor meer over deze zomerstage

  Zo zal er op maandag een Miss Londinieres verkiezing plaats vinden. Op dinsdagavond Karaoke met onze eerste verrassing GRATIS fritjes met curryworst voor iedereen, dus niet alleen de piloten!!! Woensdag dan kan je met een door ons ingelegde bus naar het mooie stadje Dieppe. Donderdag staat dan onze reeds legendarische BBQ op het programma met Special Act!!!   Voor de piloten voorzien we  4 sessies van 40 minuten per dag waar alle facetten van de motorcross aan bod komen: -Springen -Bochten -Techniek -Snelheid -Starten -Chrono-sessie -….   Alle nuts voorzieningen zijn aanwezig, water,electriciteit,douche, WC. In de kantine aan het circuit kan je steeds terecht voor een natje en een droogje. Er is ook een bakker service!   Het circuit zal speciaal voor de stage volledig onder handen worden genomen EN de parking zal ook klaar zijn om jullie te ontvangen   Voor meer info: Info@davidcools.be of +32 477 41-33-08 Inschrijven via : www.davidcools.be dan klikken op Stage Inschrijvingen.   Aarzel niet om in te schrijven want de plaatsen zijn  beperkt!!!   Sportieve Groeten,   David en Dennis.