MX World

04/04/2013 18:15 - geplaatst door Marcel Dirks

Bij Twin Air proberen we getalenteerde en minder getalenteerde rijders te ondersteunen in de ontwikkeling van hun carrière. Een van onze doelen is om alle motorrijders zo goed mogelijk te beschermen tegen ongewenst vuil en zand. 
Jeffrey Herlings is een van de talentvolle rijders die we al lange tijd voorzien van onze high quality producten. Al voordat Jeffrey zijn eerste Nederlandse titel behaalde op een 65cc bij de MON in 2002  werd hij ondersteund met onze producten. Twin Air en Jeffrey Herlings, een succesvolle combinatie dus!
Omdat Twin Air al sinds zijn jonge jeugdjaren de carrière van Jeffrey ondersteunen vinden wij het mooi om te zien dat hier nu de vruchten van geplukt worden. Geweldig hoe het supertalent de hoge verwachtingen dubbel en dwars in heeft kunnen lossen, maar ook dat Jeffrey na al flink wat overwinningen nog steeds even gemotiveerd en bedreven is als in zijn jonge jeugdjaren. Precies zoals ook wij na vele succesvolle jaren nog steeds vernieuwend proberen te zijn.  Thor it voor meer info om een Twin Air Factory pakket te winnen

Omdat wij vinden dat het winnen van 4 Grote Prijzen in Valkenswaard achter elkaar een prestatie van wereldformaat is, hebben we een prijsvraag om zo ook de KTM-fans van Jeffrey de kans te geven een Twin Air ‘Factory Red Bull KTM’ pakket te winnen. Dit pakket bestaat uit alle Twin Air producten die Jeffrey op zijn KTM gebruikt, inclusief een Twin Air Powerflow Kit en een aantal filters.   Prijsvraag:  Hoe oud was Jeffrey Herlings toen hij zijn eerste MX 2 Grand Prix won in Valkenswaard?   U kunt uw antwoord sturen naar info@twinair.com, met als onderwerp ‘Prijsvraag Jeffrey Herlings’. Inzenden is mogelijk tot en met zondag 7 april.  Meer informatie over Twin Air kunt u vinden op www.twinair.com en via onze facebookpagina www.facebook.com/twinair.filters.