MX World

12/11/2012 19:49 - geplaatst door Marcel Dirks

 Na het bekend maken dat het Husqvarna Factory team er eind dit jaar mee stopt moest Nick dus noodgedwongen op zoek naar een ander team. Thor it voor meer info.

Het werd al snel duidelijk dat het geen gemakkelijke opdracht zou worden om Nick terug in een Grand Prix team onder te brengen. Zeker na alle blessures die hij heeft gehad afgelopen seizoen. Nick is toen met zijn naasten aan tafel gaan zitten en heeft harde noten moeten kraken maar het resultaat mag er best zijn menen we.

Nick zal in 2013 uitkomen voor een klein team dat rond hem is opgebouwd, en dit op de gloednieuwe Honda 450 cc. Het team is tot stand gekomen met medewerking van Hans Sneyers auto's. Momenteel staan er geen GP races in het verschiet, maar mocht de kans zich voordoen dan zal Nick zeker de kans grijpen om te tonen dat hij nog niet afgeschreven is. Hoofddoel is het ONK en BK MX1 daar wil Nick hoog scoren als de kalender het toelaat dan staan er wedstrijden bij de ADAC en Red Bull Nationals op het programma.

Maar er is meer Nick wil zijn opgedane kennis delen met jeugdrijdertjes en andere rijders die een extra steun willen gebruiken. Daarom heeft Nick het idee opgevat om enkele rijders te begeleiden de komende tijd. Het is iets dat Nick altijd graag heeft gedaan, en daarom wil hij dit zeker gaan uitbouwen de komende jaren, wie meer info wenst kan best een mailtje versturen naar ;  nicktriest@hotmail.com 
 
Verder wil Nick zijn ouders, Hans Sneyers auto's die hem de kans biedt om met een nieuw aan de start te verschijnen,  zijn mechanieker en vriendin speciaal bedanken! Maar ook alle andere sponsoren worden niet vergeten met een extra bedanking voor de geboden steun. Hopelijk zullen de talrijke supporters Nick ook trouw blijven en hem  volgen op de races.