MX World

09/08/2012 23:29 - geplaatst door Marcel Dirks

Schuldig, ik pleit schuldig. De Australische nationals ben ik even uit het oog verloren daarom geef ik u dan ook even deze round up, want onze favorite kiwi, Josh Coppins, staat momenteel aan de leiding voor het kampioenschap en dat zoals u waarschijnlijk al gelezen heeft in zijn laatste jaar. Klik op thor en lees meer.

We zijn ondertussen aanbelangt aan de achtste ronde van het tien ronde durende kampioenschap. Die achtste ronde werd verreden in Appin, Josh Coppins in Pro open en Luke Styke in Pro Lites gingen als leiders de de wedstrijd in Appin in.In de Pro Open klasse ging de overal overwinning naar Josh Coppins dit door een vierde, een tweede en een eerste plek in de reeksen. Hiermee bleef hij Todd Waters en Jake Moss vooraf. De wederoptredende Billy Mackenzie werd achtste en Brad Anderson die een teleurstellend seizoen kent tiende. Coppins behoudt door deze overwinning ook de leiding in het kampioenschap.In de Pro Lites won Ford Dale de dag en dit voor de Josh Cachia en Kade Mosig. Australische Motorcross Nationals: Ronde 8 - Appin Pro Open Overal Resultaat Appin Pro Lites Overal Resultaat Appin 1. Josh Coppins 65