MX World

28/03/2012 18:26 - geplaatst door Marcel Dirks

Op 11, 12 en 13 april is er opnieuw de MX paasstage. Net als vorig jaar gaan we naar 2 circuits. Het eerste is Ribécourt. (Op 220km Brussel) Het is een weerbestendig zanderig circuit dat veel te bieden heeft. Zo liggen er prachtige tafelbergen, opsprongen, afstappen, veel kombochten, ook enkele korte bochtjes en een mooi startveld met een vast starthekken.
  Thor it voor meer

We zullen leuke wedstrijdjes kunnen houden en alle technische facetten van motocrossen in zand oefenen. Het 2de circuit is Crisolles , op 10 km van Ribécourt. Het is een steenvrij zavel/leem heuvelcircuit met zalige afdalingen, klimmen, prachtige tafelbergen, afstappen en enorm veel grip! 
Op volgende link kan je een video van vorig jaar zien. http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150172025254925 
Nieuw dit jaar is dat Maarten Govaert meegaat als trainer. Rob heeft zich jammer genoeg gekwetst, maar zal er zeker bijzijn komende zomer! Op 2 km is er een ‘Leclerc’ grootwarenhuis en op 8 km ligt het stadje Noyon, (dit is ook de afrit die je moet nemen op de A1 richting Parijs) met lekkere restaurantjes en voor de sportliefhebbers een grote McDonalds. Foto's rechtsboven
Op www.mxstage.be vind je meer foto’s en info. Daar vind je ook al info voor de komende grote zomerstage. De inschrijvingen zijn voor beide stages geopend!! Maarten Govaert en ikzelf zien het volledig zitten om 3 dagen plezier te maken en we hopen jullie ook!