MX World

22/06/2018 17:52 - geplaatst door Marcel Dirks

Standing Construct is blij om aan te kondigen dat ze een meerderjarig contract konden ondertekenen met leading off-road merk KTM dat in het team van Tim Mathys het team ziet om het Oostenrijks merk te vertegenwoordigen in het FIM wereldkampioenschap, het team zal fabrieksondersteuning krijgen. Het team zit in zijn rookie-jaar in de koningsklasse, de MXGP-klasse, ze krijgen hiermee erkenning voor hun harde werk en inzet. Hiermee krijgen ze zekerheid dat de rijders van het team de komende jaren kunnen rekenen op de beste machines waarmee ze op het hoogste niveau kunnen meestrijden in het zwaarste en meest veeleisende kampioenschap ter wereld. Het contract werd afgelopen weekend in Ottobiano ondertekend.
Thor it voor de reactie van Tim Mathys en Robert Jonas

Tim Mathys – Standing Construct KTM manager: "Ik ben erg verheugd dat we een meerderjarig contract konden bereiken met KTM omdat ik opnieuw heb kunnen ervaren hoe geweldig het is om met hen te kunnen werken. Ik denk dat we een van de best presterende "niet-volledig fabrieks teams" zijn in de MXGP paddock en we hebben al bewezen dat we goede resultaten kunnen neerzetten op verschillende niveaus. Als het werk wat we doen, geappreciëerd wordt door het merk dat we vertegenwoordigen geeft dat een speciaal gevoel en is dat een mooie beloning. Met deze verlenging van de steun zullen we alleen nog maar sterker voor de dag komen...."

Robert Jonas – KTM Vice President Motorsports Offroad: "Standing Construct heeft aan ons bewezen dat ze het vertrouwen dat we hen geven, waard zijn. We zijn er zeker van dat ze met dit nieuw en verlengde contract verder kunnen doen en verder kunnen ontwikkelen en ons zo helpen om onze aanwezigheid te versterken in de MXGP op het hoogste niveau."