MX World

12/11/2018 10:47 - geplaatst door Stingray

Het wordt traditie, zo'n Ladies Day. Dat is niet anders op 18 november 2018 in Lille.

Onder Thor vertelt Betty Van Lommel wat er allemaal te beleven valt.

"Ladies, voor de kampioenen van 2018 is er op onze Ladies Day een presentje voorzien van de firma Denicol ! Gelieve jullie aan te melden!!!

" De Ladies Day is een trainingsdag uitsluitend voor dames! Er wordt getraind in groepen aangepast aan de snelheid. De Mini-Ladies kunnen beschikken over het kleine circuit."

De Ladies hebben de gelegenheid om de modellen van 2019 te testen: Kawasaki, Yamaha, KTM en Husqvarna. Er is zelfs een 110cc aanwezig voor de opstappers.

Aanvang van de inschrijving: 08:00 uur

Trainingen: vanaf 09:00 uur.

Je kan de ganse dag nog inschrijven en meedoen. Deelnameprijs bedraagt 18 euro. Voor dit bedrag kan je een ganse dag trainen, je krijgt een goodiebag en je neemt gratis deel aan de tombola.

Einde training: 17:00 uur.

De dames worden dan in de kantine verwacht waar de kampioenen van 2018 een present ontvangen en de tombola getrokken wordt. Op zaterdag is er gewoon training voor iedereen, dus ook de mannen. Je mag gratis blijven overnachten. Voor de veiligheid is May en haar Motor-Rescue-Team aanwezig. Natuurlijk kan je in de kantine terecht voor een natje en een droogje.

Wij hopen weer op een talrijke deelname!